Datingprofiel succesvol aanmaken

Tips Voor Het Schrijven Van Een Succesvol Online Datingprofiel

Ik krijg altijd vreemde blikken als ik zeg dat een van mijn favoriete manieren om nieuwe mensen te ontmoeten is via online dating, met name dating-apps. Ik krijg vaak de vraag: ‘Is Bumble de moeite waard?’ of “Is Tinder geen hookup-app?” Nou ja, het kan, en nee, niet per se.

Na een splitsing met mijn man van meer dan 16 jaar, heb ik ontdekt dat online sex datingsites en sites zoals pepper datingsite, vooral dating-apps, een gemakkelijke en efficiënte manier zijn om datingsperspectieven te vinden die ik normaal niet zou hebben ontmoet. Als dating-apps effectief worden gebruikt, kunnen ze een realistisch middel zijn om iemand bij u in de buurt te vinden die dezelfde waarden deelt en van hetzelfde tijdverdrijf geniet.

Hier zijn vier tips om je te helpen het beter te zeggen.

1. Spellingcontrole

Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik naar links heb geveegd of een profiel met spelfouten heb genegeerd. Autocorrectie bestaat niet voor niets. Er is gewoon geen excuus om deze functie niet te gebruiken, althans niet een die ik heb gevonden.

 

2. Wees Positief

Wees niet langer beschaamd dat u online aan het daten bent. Er is geen reden om je te schamen. Je openingszin mag niet zijn: ‘We zullen het iedereen vertellen die we in een boekwinkel hebben ontmoet’, of iets dergelijks. Concentreer u in plaats daarvan op waarom u de methode gebruikt die u gebruikt om nieuwe mensen te ontmoeten. Ben je op zoek naar vrienden? Casual dating? Een echtgenoot? Onthoud dat online dating- en dating-apps u voor een breder scala aan mensen kunnen plaatsen dan welke bar of sportschool ook, en als u niet bevalt wie u ziet, staat er altijd iemand anders klaar om u te “ontmoeten”.

 

3. Wees Eerlijk

Net zoals valsspelers nooit winnen, bloeien leugenaars nooit. In het geval van online dating wil je zo eerlijk mogelijk zijn. Ik zeg niet dat je elk deel van je leven moet onthullen. Er valt iets te zeggen om bepaalde details aan de verbeelding over te laten. U wilt echter ook niets verzinnen, met name wat voor iemand meteen duidelijk zal zijn wanneer u hem ontmoet, zoals uw leeftijd, lengte of gewicht.

 

4. Gebruik Oordeel

Zoals mijn moeder altijd waarschuwt: ‘Laat je vuile was niet luchten’, in ieder geval in het begin niet. Let in plaats daarvan op wat je zegt. Hoewel je niet wilt liegen, is het niet nodig dat toekomstige dates meteen weten dat je man je heeft verlaten toen hij met zijn baas of, erger nog, je baas begon te daten. Voel je echter vrij om te zeggen hoeveel je van wandelen houdt en hoe je een gemene wodkasaus maakt. Met andere woorden, houd het licht zoals je de room zou doen in die gemene wodkasaus.

Comments Off on Tips Voor Het Schrijven Van Een Succesvol Online Datingprofiel